Ice For Kids

Ice for Kids - isskulptur event for børn

Siden 2007 har jeg ca. 30 gange om året lavet isskulptur event for børn og voksne. Det har især været den del af eventen som handlede om at lave isskulptur med børn: Ice for Kids, som har været populær. Pr. 1. oktober 2020 har ca. 35.000 børn prøvet Ice for kids.

Ice For Kids er en event for børn hvor de kan lave deres egen isskulptur. Alle børn får en isblok, et sted at arbejde, og værktøj til at bearbejde isen med. De får hjælp og vejledning undervejs i hvordan de gør.
Der er altid plads til børn i forskellige aldre, Børn fra 7 til 10 år kan deltage, når de er i sammen med en voksne. Der er ingen øvre aldersgrænse.
Er man under 7 år har jeg et lavt bord og særligt værktøj. Her kan de stå og banke på isen sammen med en voksen.

Gennem de sidste par år har jeg besøgt mange biblioteker, cityforeninger og skoler rundt om i Danmark med Ice for Kids. Det plejer at være ganske fantastisk, der er for det meste fyldt med børn og deres forældre.

Eventen er en helt unik oplevelse, som kan udføres på alle tider af året, dog er regnvejr noget skidt. Jeg har med stor succes gennemført flere workshops i sne og kulde såvel som i høj solskin og 25 grader.
Ice For Kids Sommer | Ice For Kids Vinter